fbpx

Stiri IT, noutati despre gadgeturi si tehnologie

PlayStation Plus vin cu noi abonamente si cu o biblioteca imensa de jocuri din vara aceasta

Urmatoarele abonamente de la PlayStation Plus o sa ofere jucatorilor acces la sute de jocuri PS5, PS4, PS4, PS2, PlayStation si PSP originale.

PlayStation 1

Ce se intampla cu abonamentele PlayStation?


Sony isi combina serviciile de abonament PlayStation, oferind proprietarilor de console o optiune care include joc online, jocuri gratuite si jocuri in cloud pentru un pret lunar, incepand din iunie.

De ce conteaza asa mult?

PlayStation are acum un serviciu care sa rivalizeze cu Xbox Game Pass, care a fost un mare succes pentru Microsoft, cu peste 25 de milioane de abonati.

Ce urmeaza de acum inainte?
Sony va dezvalui mai multe despre noul catalog de jocuri PlayStation Plus si despre lansarea din luna iunie.

PlayStation si-a dezvaluit raspunsul la Xbox Game Pass. PlayStation Plus va adauga abonamente Premium, Extra si Essential din luna iunie, oferind acces la sute de jocuri, de la PlayStation original la PS5. Aceste noutati apar in urma zvonurilor de atatea luni, cu privire la serviciul de abonament extins pentru jocuri de la Sony, care ar fi fost botezat cu numele de cod „Spartacus”.

Abonamentul Essential este cea mai ieftina optiune si este acelasi cu actualul PlayStation Plus, oferind acces la multiplayer online, stocare in cloud, doua jocuri lunare descarcabile si reduceri exclusive.

Pretul abonamentului va fi la fel ca si pana acum, la 9,99$ pe luna, pentru 3 luni – 25$ sau 60$ pentru un an.

Abonamentul Extra adauga o biblioteca de aproximativ 400 de jocuri PS5 si PS4 de descarcat, precum si avantajele abonamentului Esential. Acesta va include jocuri precum Death Stranding, God of War, Spider-Man, Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 si Returnal la lansare si va fi „improspatat in mod regulat” cu jocuri.

Acest abonament Extra va costa 15$ pe luna, 40$ pentru trei luni sau 100$ pentru un an.

Abonamentul Premium este cel mare, adaugand inca 340 de jocuri clasice pe langa beneficiile abonamentelor mai mici. Jocurile PS3 vor fi disponibile pentru stream, in timp ce jocurile clasice PS1, PS2 si PSP vor fi disponibile pentru stream si/sau descarcare. Va include, de asemenea, incercari de joc limitate in timp si capacitatea de a transmite in flux jocuri PS4, asa cum este disponibil in prezent pe serviciul separat PlayStation Now.

Acesta va fi 17,99$ pe luna, 50$ pentru trei luni sau 120$ pe an.

Spre deosebire de abonamentul Ultimate al Xbox Game Pass, care costa 15$ pe luna, jocurile principale ale PlayStation nu se vor lansa in bibliotecile Extra si Premium ale PlayStation Plus.

„Nu este un drum pe care vom merge cu acest nou serviciu”, a declarat CEO-ul Jim Ryan pentru GamesIndustry.biz. „Nivelul de investitii pe care trebuie sa-l facem in studiourile noastre nu ar fi posibil si credem ca efectul secundar asupra calitatii jocurilor pe care le facem nu ar fi ceva pe care jucatorii il doresc”.

Deci, nu vom primi viitorul God of War Ragnarok pe PlayStation Plus la lansare. Va trebui sa il cumparati separat daca doriti sa il jucati la data lansarii. Xbox a facut ca Halo Infinite sa fie disponibil pe Game Pass la lansarea in decembrie.

Serviciul extins va fi lansat la nivel regional incepand cu luna iunie, prima data fiind lansat in Asia, urmat de SUA, Europa si restul lumii unde PlayStation Plus este disponibil. Sony isi propune sa-l aiba disponibil in majoritatea tarilor „pana la sfarsitul primei jumatati a anului 2022”, in timp ce serviciul sau de streaming in cloud va fi, de asemenea, extins pe noi teritorii.

PlayStation Now va inceta sa mai existe in forma sa actuala, abonatii existenti fiind mutati automat la abonamentul Premium, fara o crestere a pretului pe care il platesc „la lansare”, ceea ce sugereaza ca vor plati noile preturi odata ce perioada de abonament se incheie. In prezent costa 9,99$ pe luna, 25$ pentru trei luni sau 60$ pe an, asa ca pretul se va dubla la tarifele de trei luni si anuale. Abonatii existenti PlayStation Plus vor ramane pe abonamentul Esential.

Da un share articolului:

PenMan.ro
cele mai populare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

din aceeasi categorie

what you need to know

in your inbox every morning